Healing (op afstand)

Een healing is het schoonmaken van energie.
Dit kan energie zijn in en om je (fysieke) lichaam, maar dit kan ook energie zijn in een huis of ruimte.
Voor een healing hoef je niet naar mij toe te komen, omdat ik dit op afstand doe. Het kost je dus geen tijd.

Ook wanneer je misschien wel zou willen wandelen, maar er nog niet helemaal “klaar” voor bent, dan is een healing een (mooie) eerste stap.

De volgende healingen zijn o.a. mogelijk :
– een 1-op-1 healing, dit is het healen van één persoon
– een gezinshealing, dit is het healen van meerdere gezinsleden via één van de ouders
– het reinigen van huizen, ruimtes, tuinen en healing van “onzichtbare aanwezigen” (klik hier)

1-op-1 healing

In en om ons heen ontmoeten we de hele dag allerlei energieën, die we normaal gesproken ook weer los laten. Maar het gebeurt vaak, dat er energie van een ander om welke reden dan ook aan ons blijft “plakken”. Ook hebben zich in ons systeem allerlei oude energieën vastgezet, energieën die ons ooit van nut zijn geweest, maar die niet meer van het Nu zijn.

Je kunt hier veel last van hebben. Zo zeer zelfs, dat je er (bijna) ziek van wordt of dat je er niet meer van kunt slapen.
Soms voel je wel dat er een energie bij je hangt die niet van jou is, maar je weet niet van wie deze wel is.
Het kan ook zo zijn dat je je gewoon niet lekker voelt, maar je weet niet waarom, of wat er aan de hand is.
Dit kan zelfs zo erg zijn, dat je ermee naar een dokter gaat en dat alles wordt onderzocht, maar er is niets fysieks aantoonbaar. Het zou zo maar kunnen dat er dan iets energetisch aan de hand is, wat gezien (en opgeruimd) wil worden.

Bij een healing “lees” ik je energie en ga schoonmaken wat niet (meer) bij jou hoort en wat niet van het nu is. Ik krijg ook vaak informatie door, waarmee ik je helderheid geef in wat er bij jou speelt en/of gezien wil worden.

Gezinshealing

Wanneer er veel onrust is in het gezin, waar op enig moment veel gebeurt, dit kan bijvoorbeeld een scheiding zijn, maar ook een kind wat veel aandacht vraagt, dan geeft een gezinshealing veel informatie, helderheid en heling.

Ik lees de energie van degene die de healing aanvraagt (meestal is dit de moeder) en daarna de energie van de kinderen. Wanneer ik alle energie heb schoongemaakt, dan “kijk” ik naar de positie van de partner in het gezin. Er ontstaat hierbij veel inzicht over hoe de relaties in het gezin zijn en hoe ieder daar op zijn eigen wijze in functioneert.

Verslag

Na de healing of het energetisch reinigen, krijg je via de mail (soms telefonisch) een verslag van wat ik heb “gezien” en gedaan.

Kosten

De prijs voor een healing is afhankelijk van de tijd hoelang ik met de voorbereiding, healing en het verslag bezig ben. Afhankelijk van de vraag zal dit tussen de 45 – 90 minuten zijn.

De kosten zijn € 60,– per uur.

I.v.m. een sabbatical vinden er op dit moment geen healingen plaats.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
error: Je kunt mij via de contactpagina om toestemming vragen deze foto te gebruiken.