Energetische huisreiniging (op afstand)

Het energetisch reinigen van huizen, ruimtes en tuinen is het schoonmaken van de energie die zich aldaar bevindt.

Voor een energetische reiniging hoef je niet naar mij toe te komen, omdat ik dit op afstand doe. Het kost je dus geen tijd.

Waarom een huisreiniging

Het kan zijn dat je in huis, in een bepaalde ruimte of in de tuin voelt, dat er energie hangt van iemand of iets wat er niet “hoort”, bijvoorbeeld boosheid, terwijl je niet boos bent.

Soms worden kinderen wakker en zijn dan bang, omdat ze iemand gezien hebben.
In de huidige tijd komt dit vaker voor, omdat er steeds meer mensen “gevoeliger” worden. Ook de kinderen zijn en “mogen” bewuster zijn dan vroeger.

Vaak is er dan nog “iemand” in huis, die al overleden is, maar die de weg naar het Licht niet gevonden heeft. Of soms niet weet dat hij of zij is overleden. Ook kan iemand verhuisd zijn en is er nog oude energie achtergebleven.
Dit kan heel nare gevolgen hebben, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ook al, omdat je niet weet wat er aan de hand is en je daardoor niet begrijpt wat er gebeurt.

Bij het energetisch reinigen van een huis, ruimte of tuin verbind ik mij met de energie van het huis of ruimte en “kijk” wat er daar is en wat zich daar (eventueel) heeft afgespeeld. Ik maak de ruimte(s) “schoon” en zet de energie van het huis in het Nu. Wanneer ik (energie van) overleden mensen tegen kom, verbind ik hen met het Licht en help ze om “over te gaan”.

Er ontstaat hierna veel ruimte en rust voor alle betrokkenen.

Verslag

Na het energetisch reinigen, krijg je via de mail (soms telefonisch) een verslag van wat ik heb “gezien” en gedaan.

Kosten

De prijs voor een energetische reiniging is afhankelijk van de tijd hoelang ik met de voorbereiding, healing en het verslag bezig ben. Afhankelijk van de vraag zal dit tussen de 45 – 60 minuten zijn.

De kosten zijn € 60,– per uur.

I.v.m. een sabbatical vinden er op dit moment geen huisreinigingen plaats.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
error: Je kunt mij via de contactpagina om toestemming vragen deze foto te gebruiken.