Meditatiewandelingen

Bij een meditatiewandeling gaan we met een groep in de natuur wandelen. Tijdens deze wandeling wordt er ongeveer 1 uur in stilte gelopen. Ik bepaal vooraf een thema, afgestemd op de natuur en de groep mensen die meelopen. Dit thema sluit vaak aan op iets waar je mee bezig bent of iets wat er in je leeft, waar je je niet altijd van bewust hoeft te zijn. Dit thema nemen we mee in de (stilte)wandeling.

Een wandeling kan veel inzicht en helderheid geven.

Daarnaast is het heerlijk om met elkaar in de natuur te zijn en samen te genieten.

Afhankelijk van het weer en waar de wandeling plaatsvindt, bespreken we de wandeling gelijk in de natuur na, of we lopen eerst terug naar een koffie/thee gelegenheid en bespreken hier de wandeling na.
Tijdens de nabespreking is er gelegenheid om ervaringen te delen en/of vragen te stellen.

De wandelingen vinden op verschillende locaties op de Utrechtse Heuvelrug plaats, afhankelijk van het seizoen.

Omdat ik mij op dit moment aan het bezinnen ben hoe ik Bewust in Zijn verder vorm wil geven in de toekomst, vinden er op dit moment geen meditatiewandelingen plaats.

Bijdrage

Bij deelname aan een meditatiewandeling wordt een (vrijwillige) bijdrage gevraagd voor de Stichting Hand in Hand.

De Stichting Hand in Hand richt zich op de armste kinderen in India met weinig perspectief – weeskinderen, kinderen met 1 ouder of andere erbarmelijke omstandigheden. Met diverse projecten wordt deze kinderen een goede toekomst geboden. Zo kunnen wij met een kleine inspanning een groot verschil maken.

De Stichting bestaat uit allemaal vrijwilligers, zodat 95% van je bijdrage daadwerkelijk bij de Stichting (lees de kinderen) terecht komt.

I.v.m. een sabbatical vinden er op dit moment geen meditatie wandelingen plaats.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
error: Je kunt mij via de contactpagina om toestemming vragen deze foto te gebruiken.