Wandelcoaching in de natuur

Tijdens een wandeling in de natuur gaan we samen kijken naar wat er in jou leeft en/of wat gezien wil worden. Vaak voel je (al langere tijd) dat er iets is, maar je weet niet goed wat. Je krijgt er de vinger niet achter.

Je vindt het bijvoorbeeld moeilijk om goed in je eigen energie te blijven, steviger in de wereld te staan, je wat minder kwetsbaar op te stellen, of meer te doen wat je zelf graag wilt.

Werkwijze

Tijdens een wandeling stem ik mij energetisch op je af, zodat we als het ware op dezelfde “golflengte” zitten. Je kunt dit vergelijken met een reading, het lezen van je energie. Het verschil met een reading is dat jij vertelt wat er met je is en waar je het over wilt hebben. Aan de hand van je verhaal stel ik je vragen en geef ik informatie over wat ik hoor in je verhaal.

Tijdens de wandeling probeer ik je zoveel mogelijk met je gevoel in contact te brengen, zodat je je tijdens de wandeling zelf bewust wordt wat er allemaal in je leeft. Ook wordt je zo duidelijk wat er in de weg staat om bijvoorbeeld datgene te doen wat je graag wil doen. Een wandeling in de natuur gaat hierdoor heel diep.

Je kunt een wandelsessie doen wanneer je
– een specifieke vraag hebt
– geen specifieke vraag hebt

Specifieke vraag

Bij een specifieke vraag kun je denken aan een vraag
– over je werk
– over het geen grenzen aan kunnen geven
– over angsten die je hebt
– over bepaalde dromen die steeds terugkeren
– het voelen of zien van iemand om je heen wat je niet prettig vindt
– over lichamelijke klachten die onverklaarbaar zijn
– over het ergens in vastgelopen zijn
– over je relatie, die niet meer bevredigend is
– over gewoon niet lekker in je vel zitten.

Of je hebt behoefte aan aanwijzingen om je leven een andere richting te geven….

Geen specifieke vraag

Wanneer je geen specifieke vraag hebt, of gewoon eens wilt weten hoe het “van binnen” met je gaat, kan een wandeling in de natuur ook zeer verhelderend werken. Omdat ik mij afstem op jouw energie, voel ik al heel snel welke vragen er nodig zijn om tot een open en interactief gesprek te komen, die jou die informatie geeft waar je op dat moment (onbewust) behoefte aan hebt.

Afhankelijk van de vraag en wat jij wilt, is een wandeling eenmalig of vinden er meerdere wandelingen plaats.

De natuur

De natuur is een trouwe bondgenoot voor mij om met mensen te Zijn. Ik stem mij tijdens de wandelingen niet alleen af op de persoon, maar ook op de natuur. Zo kom ik altijd op het juiste moment op de juiste plek, waar op dat moment veel heling kan plaatsvinden. Ineens, wanneer we iets aan het loslaten zijn, begint het om ons heen heel hard te waaien, terwijl het verder in het bos stil is. Of wanneer we Licht nodig hebben, begint de Zon te schijnen. Door mijn intuitie te volgen, zijn we op het moment dat we ruimte nodig hebben, op een plek waar veel ruimte is.

Soms worden we verrast door energie van lichtwezens en andere helpers om ons heen. Dit gebeurt bijvoorbeeld, wanneer ik degene met wie ik wandel, bewust mag maken dat zij in contact staan met deze lichtwezens.

Weet dat alles wat er gebeurt, alleen maar gebeurt wanneer je hier voor open staat, het aan kan en/of er aan toe bent. Het is allemaal voor jouw groei en welzijn.

De natuur laat ons heel veel over onszelf zien. We zijn ons daar alleen niet van bewust.

Iedere wandeling is uniek, verrassend en bijzonder.

De wandelsessies vinden (meestal) plaats in het Amerongse Bos bij Amerongen of in de uiterwaarden langs de Waal tussen Tiel en Neerijnen.

Kosten

De wandelingen duren ongeveer 1,5 – 2 uur en kosten € 95,–.

I.v.m. een sabbatical vinden er op dit moment geen wandelingen plaats.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
error: Je kunt mij via de contactpagina om toestemming vragen deze foto te gebruiken.