Natuurfoto’s

Haal de natuur in huis

Alles is energie! Ook een foto is energie. Door je hiermee te verbinden, verbindt je je met de energie waarmee een foto is gemaakt, of waarmee een foto is “geladen”.

De natuur verrast ons op vele manieren. Zo ben ik ieder voorjaar opnieuw verrast door de bloesem die aan de bomen uitloopt en de bloembollen die hun kopje boven de grond steken om zo het voorjaar in te luiden en ons uit te nodigen weer naar buiten te komen. Dit is een krachtige energie van groei, nieuwsgierigheid, vanuit het donker weer naar het licht toe gaan en in je kracht gaan staan…..

De natuur heeft ook veel verborgen schatten. Wanneer ik met mijn camera in de natuur bezig ben en helemaal opga in het onderwerp wat mij verrast of waardoor ik geraakt word,  dan ontstaan de meest verrassende en met het blote oog niet altijd zichtbare beelden. De natuurwezentjes laten zich hierbij regelmatig zien.

Wanneer ik de foto’s af laat drukken en ophang, krijgen zij een lichtgevende en sfeervolle uitstraling.

Door je met de foto te verbinden of je er op af te stemmen, gaat deze leven en als het ware bewegen. Je gaat dan steeds meer zien wat er allemaal in de foto “zit”.

Ik kan de foto’s voor je afstemmen op een “hogere trilling”, wat in de ruimte waar de foto zich bevindt, duidelijk voelbaar is.
De ruimte kan hierdoor lichter en blijer aanvoelen. Iedere keer wanneer je je weer met de foto verbindt, heeft dit effect op jouw welbevinden.

Je kunt de natuur in huis halen door een foto te kopen of te huren.

Lopende Activiteiten

De eerstvolgende workshop “In verbinding met de Natuur” is op zaterdag 3 november 2018. Info

De eerstvolgende meditatie wandeling is op vrijdag 14 december 2018. Info

De Nieuwjaars meditatie wandeling is op zaterdag 12 januari 2019. Info

Ik heb thuis een doorlopende expositie. Wil je deze een keer zien? Stuur mij een mailtje of bel mij om een afspraak te maken.

foto op dibond 50 x 75 cm

Van Mijn Blog

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
error: Je kunt mij via de contactpagina om toestemming vragen deze foto te gebruiken.