Willemien

Mijn naam is Willemien Kappetein en sinds een aantal jaren ben ik aan het ontdekken wie ik in essentie ben en wat ik “echt” wil, kan en mag doen in mijn leven.

Ik ben in 2004 gestart met de healing en readingopleiding bij het Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling in Utrecht, alwaar ik in 2009 afstudeerde. Hierna heb ik aanvullende energetische cursussen en workshops gevolgd en een opleiding voor voetreflexologie. Ik heb veel kennis opgedaan over verschillende spirituele richtingen.

Mijn kennis is zich de afgelopen jaren steeds dieper gaan ontwikkelen. Meer en meer word ik mij ervan bewust dat we in een illusoire wereld leven en dat er een andere, Hogere Werkelijkheid is.
Deze Hogere Werkelijkheid vinden we niet in de (illusoire) buitenwereld, maar bevindt zich in onze innerlijke binnenwereld. Om contact te maken met deze innerlijke wereld (je Ziel of Het Zelf) is het van belang om naar “binnen” te gaan.

Sinds begin 2018 ben ik een (nog) trouwe(re) meditatie beoefenaar geworden.
Ik maar hierbij gebruik van de Kriya Yoga meditatietechniek. Dit is een eeuwenoude techniek, die vanuit India is doorgegeven aan het Westen.
Het beoefenen van Kriya Yoga leidt er o.a. toe dat er, naast innerlijke verbinding, meer harmonie en evenwicht in je leven is.

Hiernaast ga ik graag de natuur in en als het even kan ga ik naar buiten om te wandelen, te tuinieren of te fotograferen.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
error: Je kunt mij via de contactpagina om toestemming vragen deze foto te gebruiken.