Reacties

Enkele reacties op de workshop “in verbinding met de natuur” op 20 mei 2017.

– Gisteren een mooie wandeling in de natuur gemaakt met Willemien. Door stil te staan, te kijken en naar binnen te keren, heb ik een heleboel van de natuur ontvangen. Willemien zorgt voor de positieve flow en duidelijkheid. Ik heb een heerlijke ochtend gehad.
Irma

– Alles klopte.
Suzanne Voigt

– Verhelderend.
Mirjam van Vliet

– Dankbaar voor het leren contact te maken met de natuur en de liefdevolle en wijze begeleiding in het begrijpen wat de natuur mij vertelt.
Henriëtte van Zijl

Bedankt voor de fijne workshop van vanmorgen.
Zo mooi hoe jij je gevoel volgt en laat komen wat er komt en niet een vooruit gestippelde workshop volgt.
Heel mooi hoe je vertelt over de natuur en hoe wij contact met de natuur kunnen maken en kunnen begrijpen en leren van wat de natuur ons vertelt over ons huidige proces.
Door wat jij mij hebt geleerd vandaag ben ik weer een stapje verder in mijn ontwikkeling en mogelijkheden en met jouw uitleg van de vragen die ik had is het een extra verdieping en kon ik veel plaatsen en loslaten vandaag.
Deze workshop kom ik graag weer een keer bij je volgen.
Henriëtte van Zijl, 17 maart 2017

Het is nu iets korter dan een jaar geleden dat ik Willemien opnieuw ontmoette tijdens een workshop. Daarna heb ik een aantal wandelingen met haar gedaan en ook heb ik in januari /februari de engelenworkshop gevolgd.

De wandelingen waren mooi en ook gewoon gezellig! (al vond ik het in het begin wel spannend 🙂 Gewoon lekker wandelen in het bos terwijl je ervaringen of weggestopte emoties verwerkt, mooi! In snel tempo (voor mijn gevoel) heb ik de volgende dingen geleerd: dat ik gewoon kan visualiseren terwijl ik met mijn ogen open loop;  dat ik mijn zoon meer los mag laten, dat hij dat nodig heeft zelfs; dat ik mijn licht en kracht nu echt mag gaan zien en laten zien; Dat ik ontzettend veel (aan)voel en dat ik hier naar mag luisteren; dat ik vooral naar mijn eigen stem mag luisteren;

De engelenworkshop was mooi en fijn en voelde licht! Daarna terug naar het gewone leven voelde zelfs even lastig. Maar het was fijn om te merken dat de engelen bij me zijn en dat je ze heel makkelijk om hulp kan vragen. Nu, een tijdje later, vraag ik de engelen geregeld om hulp en het is mooi om te ervaren hoe dit contact zich ook ontwikkelt.

Mooie ervaringen die me voor mijn gevoel stevig op het pad van de wereld van de energie hebben gezet!
Gratia, 18 september 2016

Bedankt voor de pittige en bijzonder mooie wandeling en de inzichten die je me hebt laten zien. Ze zijn goed binnen gekomen en voelbaar. Ik ga er zeker mee aan de slag en zal je op de hoogte houden.
Mijn partner was heel blij voor me dat ik dit heb gedaan en hier handvatten uit heb gehaald om de juiste keuzes te maken en uit mijn vaste patronen te komen.
Nogmaals veel dank ! Wijze vrouw.
Lieve, warme groet, Ingeborg”, 20 augustus 2016

Super bedankt nog voor de healing.
Ik reageer een beetje laat, maar ik had bijna elke dag wel weer iets dat ik dacht hè dat is ook anders nu of ik heb bepaalde boosheid niet meer.
Verder voel ik mij veel rustiger en heb ik ook niet meer die boosheid in mij die zo af en toe opkwam.
Voel mij nu wel veel meer mijzelf, alsof ik weer 1 geheel ben. Ik blijf ook meer bij mijzelf.
Ik voel mij weer goed dankzij jou Willemien. Dank je wel ook namens mijn partner.
Veel liefs van Mariska, 20 augustus 2016

Enkele reacties n.a.v. de nascholingsdag RGDB 8 maart 2016

– Een leerzame en inspirerende dag vol bijzondere momenten die je ogen opent voor dat wat je niet ziet maar diep van binnen voelt.

De workshop heeft me geleerd mijzelf af te sluiten voor gevoelens waar ik op dat moment niks mee wil en me laten ervaren tijdens meditaties wat ik diep van binnen weet en voel, maar waar ik anders niet bij kom. Ik dacht altijd dat ik niet kon mediteren maar ik heb mijn visualisaties en gevoelens tijdens het mediteren nooit serieus genomen, nooit als waarheid beschouwd en nu heb ik geleerd connecties te leggen tussen beelden en gevoel en weet ik dat wat ik waarneem echt is (ondanks dat ik hier soms nog wel wat onzeker over ben!).
Willemien is een ontzettend warm en fijn persoon! Doordat zij zeker is van zichzelf en haar passies, maar ook over een goede dosis humor en zelfspot beschikt, zorgt ze voor een hele fijne sfeer.
De ruimte was prima. Goede voorzieningen en het rondje lopen was ook heerlijk.
Een waardevolle aanvulling op de cursus babymassage maar vooral een verrijking voor jezelf.

Ik vond het super bijzonder, en het heeft echt iets veranderd bij me…ik weet nog niet precies hoe dit tot uiting gaat komen maar het borrelt! Bedankt!
Marijke

– Ik vond Willemien mooi afgestemd werken, zowel individueel als t.a.v. de groep. Ze kan heel enthousiast vertellen en er is ook genoeg ruimte voor vragen. Ze creëert een veilige sfeer.
Ook de pauze buiten vond ik een mooie vondst, het onderbreekt de dag en het is dan heel fijn om ’s middags met een fris hoofd weer verder te gaan.
Deze workshop heeft mij weer laten ervaren hoe belangrijk het is om te aarden. Ik was dat weer behoorlijk vergeten. Vanaf nu ga ik er weer dagelijks mee aan de slag. Alleen dat is al een groot cadeau van deze dag.
Veel dank aan Miranda en aan Willemien!!!!!!!!!!!!!
GvdB

– Het was een mooie dag op een fijne locatie. Dankjewel Willemien voor deze dag. Je deelt op een warme, liefdevolle manier je ervaring en kennis en stond open voor alles wat er was op dat moment. Het was prettig om alle oefeningen zelf te kunnen ervaren van twee kanten d.m.v. de partneroefeningen. Dat maakt de dag heel waardevol. Deze workshop is een hele mooie aanvulling op de opleiding van Miranda!
PS

– Wat een fijn mens is Willemien! Ze voelt bij binnenkomst al helemaal vertrouwd. Je voelt aan alles dat ze geen oordeel over je heeft en dat is heel prettig en tegenwoordig bijna zeldzaam.
Willemien geeft de workshop met duidelijk veel kennis en wijsheid. Toch ontbreekt de humor niet, wat ik ook heel belangrijk vind.
HG

Afgelopen september heb ik bij Willemien de engelenworkshop gedaan. Het was mijn eerste workshop van Willemien, maar ik kende haar al van de meditatiewandelingen. Daarnaast heeft Willemien mij het afgelopen halfjaar op een heel prettige manier persoonlijk begeleid tijdens een heftige fase in mijn leven, waarin ik veel losgelaten heb. Met name die boswandelingen samen – soms voor dag en dauw – zijn me heel dierbaar en zullen mij voor altijd bijblijven. En het was ook tijdens deze periode dat ik dankzij Willemien heb mogen ervaren –  ja écht heb ervaren – dat we niet alleen zijn. Dat we allemaal ‘helpers’ om ons heen hebben, ‘engelen’ als je ze zo wilt noemen, en dat je daar altijd contact mee kunt maken.

Tijdens de engelenworkshop ging het daar dan ook vooral om: via visualisaties en meditaties in contact komen met de engelen om je heen. Met jouw engelen. Soms lukte dat heel makkelijk en soms wat minder, maar er was geen ‘goed’ of ‘fout’; alles mocht er gewoon zijn. Dankzij de veilige sfeer in de groep en de liefdevolle (bege)leiding van Willemien was niets gek. En ja, het was soms emotioneel; er werd gevoeld, gedeeld, geheeld en gehuild, maar gelukkig af en toe ook ongegeneerd gelachen! En altijd op een respectvolle manier.

En dat is zo fijn aan Willemien; die unieke combinatie van spiritueel en toch ook heel aards zijn. De oprechte liefde en zorg die ze laat zien, maar tegelijkertijd op enig moment ook altijd weer die knipoog, die humor. Dat houdt het voor mij licht.

Ik ben blij en dankbaar dat ik mee heb gedaan. Voor mij is Willemien eigenlijk ook een soort engeltje, maar dan eentje die met beide benen op de grond staat. En eentje die ik koester J.
Jenny Noll, Tiel 8 oktober 2015

Lieve Willemien,
Er is zo veel gebeurd sinds ik jou heb leren kennen en wat ben ik daar blij om. Je bent een fantastisch mooi en warm mens die altijd voor me klaar staat en me begrijpt.
Ik heb je leren kennen op het moment nadat mijn oma een paar maanden daarvoor was overleden en haar aanwezigheid in het hier en nu mij steeds meer ging beïnvloeden. Na een mooie en emotionele wandeling hebben we haar samen uit mijn leven zien wandelen wetende dat ze altijd op me neer zal kijken. Toen al hebben we het gehad over mijn helderheid.
Het voelde goed om daarna de basisworkshop te volgen “omgaan met je (eigen) energie”, zéér confronterend om erachter te komen hoeveel invloed anderen op mij uit konden oefenen en hoeveel energie ik weg gaf en weinig ik ontving. Deze workshop was de eerste stap die ik heb gezet om mezelf te gaan ontwikkelen. Aansluitend daarop ben ik de reis door de chakra’s gaan volgen. Inmiddels is deze bijna afgelopen, nog maar 1 ochtend te gaan. Als ik zie wat ik allemaal heb mee gemaakt en waarin ik ben gegroeid dan kan ik me dat amper voorstellen. Ik heb een wereld vol angst, vol onzekerheid en een terug getrokken bestaan ingewisseld voor een nieuw leven. Helemaal na de laatste wandeling die ik even nodig had om mezelf weer terug te vinden ben ik stukken zekerder geworden, ik kan nu eindelijk zijn wie ik werkelijk ben. De carrière stap die ik wilde zetten lijkt van de baan te zijn en ruimte te maken voor wat nieuws, want met alles wat ik nu weet en heb geleerd te kunnen (terwijl ik nog aan het begin sta) kan ik niet anders zeggen dan dat er een wereld voor me open is gegaan. Bedankt daarvoor! Ik hoop nog veel van je te kunnen en mogen leren.
Liefs, Hanna

Bij deze wil ik mijn dank aan Willemien Kappetein uitbrengen. Zij heeft mij afgelopen jaar, omdat ik in het buitenland woon, op afstand enorm geholpen met haar heldere feedback en inzichten. Niet alleen ziet zij dingen op afstand, ze heeft mij ook een healing gegeven. Ik had last van continue spierpijn en een zenuw die bekneld geraakt was. Op het moment dat ze mij healde voelde ik mij al meer relaxed, en de dag erna is de spierpijn bijna weg en voel ik de beknelde zenuw nauwelijks. Naast dat ik verlicht ben geraakt van mijn fysieke pijn kon zij mij helder uitleggen wat mijn lichaam mij op energetisch niveau te zeggen heeft. Door dit inzicht voel ik mij gezien en kan ik het plaatsen in de situatie. Het mooie van Willemien is dat zij jouw zelfhelend vermogen aanspreekt en de verantwoordelijkheid bij jezelf laat. Alles wat er gebeurt is zo een waardevolle les. Dankjewel lieve Willemien!
Annelies

Lieve Willemien,
2014 is bijna voorbij en ik denk terug aan de bijzondere ontmoetingen die wij hebben gehad dit jaar.
De coaching wandelingen in het bos, de meditatielessen en de workshop Bewust omgaan met energie. Allemaal verschillende ontmoetingen maar 1 ding liep als een rode draad door deze ontmoetingen heen: Jij.
Wat ben je een bijzondere vrouw, het voelt direct vertrouwd om met jou de verdieping in te gaan, hoe eng soms ook, maar jij weet het altijd met een lach en traan weer op de juiste manier te benaderen, handvatten en inzichten te geven.

Dank je wel dat ik jou heb mogen ontmoeten! op naar de meditatie wandeling in januari!
Heel veel liefs Femke”

Lieve Willemien,
Ik heb je ontmoet bij een foto workshop en voelde me gelijk heel prettig bij je. Je bent een lief, leuk en warm mens. In de herfst voor het eerst meegegaan met een meditatiewandeling.  We kregen vooraf een thema mee en liepen daarna een uur in stilte door een prachtig bos. Heerlijk vond ik het en het voelde alsof de groep verbonden werd met elkaar. Daarna gezellig op een terras gezeten en iedereen mocht (maar hoefde niet) wat over zijn ervaring tijdens de wandeling vertellen.
Ik ben er zeker weer bij de volgende keer !
Jolanda

Lieve Willemien,
Ik leerde jou dit jaar kennen op een koude dag in februari om sneeuwklokjes te gaan fotograferen. Ik voelde meteen een klik met jou. Als mens ben je positief, gevoelig, één brok energie, warm, respectvol en ´lekker gek´.

In het voorjaar hebben we samen een wandeling gemaakt en zijn er meerdere kwartjes gevallen. Jij weet op het juiste moment de juiste dingen te zeggen of aan te tippen waar je zelf mee verder kan.

In de zomer heb ik de workshops Bewust omgaan met (je) Energie gevolgd en inmiddels ben ik Op Reis door de Chakra´s. Mede door jou en de workshops ben ik zo aan het veranderen. Ik heb bijzondere keuzes gemaakt dit jaar, ik leer iedere dag meer op mijn intuïtie te vertrouwen en dit in te zetten in mijn dagelijks leven. Tijdens de workshops geef je mensen de ruimte, ondersteuning, een zetje in de goede richting, een schouder en dit allemaal op een respectvolle manier.
Liefs, Marieke

Vorig jaar ben ik gestart met de workshops. Omgaan met je eigen energie sprak me aan, omdat het gebrek aan energie enorm speelde bij mij op dat moment. Daarna ben ik de reis door de chakra’s gaan doen en nu ben ik bezig aan de verdiepingsreis. Waar het in het begin nog “gewoon oefeningen” waren, wordt het nu een levensstijl. ’s Morgens start ik de dag met stromen, waardoor ik beter in mijn vel zit en me sterker en meer in balans voel gedurende de dag. Daarnaast hebben veel dingen uit het verleden een plekje gekregen. Elke keer weet Willemien iets te “raken”, waardoor je steeds een stapje verder komt. Bij vragen geeft ze je gerichte tips, waarmee je zelf verder kan. Hierdoor vind ik steeds meer mezelf en mijn creativiteit terug. Daarnaast kan ik energie beter bij mezelf houden, waardoor ik ook meer energie heb.

Ook ga ik graag naar de meditatiewandelingen. Dan gaan we met een opdracht lopen, die we na afloop nabespreken. De eerste keer vond ik het vreselijk gek om in stilte te lopen. Inmiddels ben ik er al helemaal aan gewend. Tijdens de nabespreking kunnen er in een open ongedwongen sfeer ervaringen uitgewisseld worden. Het moet niet, het mag! Van de wandelingen kom ik altijd heel ontspannen terug thuis.

Bedankt Willemien voor de gesprekken en de steun die je geeft, altijd op het juiste moment.
Anja

Ik heb bij Willemien verschillende workshops gedaan. Ik ben begonnen met Bewust omgaan met je (eigen) energie I en II en daarna de Reis door de chakra’s. Op dit moment ben ik bezig met mijn verdiepingsreis. Iedere keer weer heb ik mooie inzichten gekregen over mezelf. De eerste workshop bij Willemien was als een thuiskomen bij mezelf, maar ook in de groep. Allemaal fijne mooie mensen. Willemien geeft je alle ruimte om jezelf te zijn en voelt de dingen goed aan. Ze geeft een hele warme, rustige begeleiding tijdens de cursussen. Ook kan Willemien goed en duidelijk, respectvol, maar zeker ook met humor iemand aansporen ergens in te stappen, om als het ware het avontuur aan te gaan en te ontdekken wat er achter zit. Dit is denk ik ook wel haar kracht, wat de workshops zo mooi in balans brengt en luchtig houdt wat ik persoonlijk erg prettig vind.

Ik heb van de zomer een Wandelsessie gedaan samen met Willemien en ook die kan ik iedereen aanraden!! Een fantastische ervaring. Het persoonlijke, maar ook het samen zijn in de natuur maken het erg bijzonder. In die wandelingen zijn er vele dingen helder geworden op werkgebied en daar ben ik haar erg dankbaar voor. Willemien bedankt voor je fijne warme begeleiding en gewoon voor de mooie persoon die je bent en alles wat ik van je geleerd hebt.
Liefs Andrea

Willemien geeft energie en meditatie workshops in onze yogastudio, lessen die ik regelmatig bij haar volg en die me veel inzicht, rust en helderheid geven. Dat is de reden dat ik een wandelcoaching bij haar heb gedaan. Willemien is iemand waarbij je je op je gemak voelt, het gesprek voelde vanaf het begin al prettig en vertrouwd. Het wandelen in de natuur, en de vrolijke lichte momenten tussendoor dragen daar ook aan bij. Ze weet vanuit haar voelen en intuïtie de juiste vragen te stellen en houdt je, als dat nodig is, een spiegel voor. Voor mij was deze wandeling echt een eye opener, het gesprek wat we hadden lopend door het prachtige Amerongse Bos heeft een aantal zaken helder voor mij gemaakt.

Bedankt Willemien voor de fijne wandeling & ons gesprek!
Jessica

 

Actueel

De huidige tijd vraagt veel tijd om naar “binnen” te gaan.

Dit heeft mij doen besluiten om op dit moment uitsluitend 1-op-1 wandelingen te doen.

 

Van Mijn Blog

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
error: Je kunt mij via de contactpagina om toestemming vragen deze foto te gebruiken.